onsdag 9 oktober 2013

Las primeras semanas

Nu har vi bott i Paradiset i 5 veckor och det känns verkligen som om vi lever vår dröm! Vardagspusslet med alla långa resor till och från jobbet är ett minne blott och vi har gott om tid för att umgås med varandra och våra nya vänner här nere.

Vädret är fantastiskt, solen skiner och det är varmt och skönt både dag och natt. Emelie älskar att bada i poolen (fortfarande ca 26 grader) och vi förbereder nu för uppvärmning av poolen inför "vintern".

Köksträdgården prunkar av mogna frukter och grönsaker och det är helt underbart att ta sin lilla korg och gå ut och fylla den med paprika, aubergine, zucchini, tomater, bananer, melon och jordgubbar. I slutet av oktober kan vi även börja plocka avokado och sedan i december är det äntligen dags för mango-frossa!

Vi förstår nu varför den här delen av spanska solkusten kallas för Costa Tropical. Vart vi än vänder oss så möts vi av exotiska växter och djur.

4 kommentarer:

  1. Låter som paradiset! Här är det mörkt å kallt så bilderna är underbara!
    Kram till er alla!
    /Annika

    SvaraRadera
  2. Alldeles alldeles underbart! Precis som det ska vara. Vi sticker ut med båten på lördag, då blir det nog underställ, men solen ska skina riktigt fint, det är väl därför det blir lite kallt också. Kraaam Anne-Lie

    SvaraRadera
  3. Ja, så är det Anne-Lie! Hoppas att ni hade det skönt när ni var ute med båten! KRAM

    SvaraRadera