torsdag 24 oktober 2013

IKEA

I dag har vi varit en tur till Malaga och besökt några av våra favoritaffärer. Dagen började med att Roffe shoppade loss på Bauhaus medan Emelie och jag gick till vår favvo-klädaffär - en Desigual outlet, som mycket lämpligt ligger i huset bredvid! Ett par färgglada tunikor till Emelie tillsammans med ett linne och en sjal till mig blev dagens fynd.
Sedan fortsatte vi till den affär som vi har besökt minst 20 gånger sedan den öppnade i Malaga hösten 2007
Som vanligt inledde vi rundvandringen med att äta lunch, och gissa vad vi åt, jo just precis - ett varsitt lass med Albondigas - svenskflaggade köttbullar. 
Dagens inköp på IKEA bestod av delar till vårt nya kök: ett antal bänkskåp med Lidingö-luckor + en ny bänkskiva i ek. Ja, snart är köket här en förspanskad kopia av vårt underbara kök som Roffe byggde i Södertälje! Och vilken tur att vår nya spanska bil är en lastbil (förklädd till en Citroën grand Picasso). Det är inte alla bilar som rymmer ett halvt kök, en pirra och en tjej-shopping från Desigual!

1 kommentar:

  1. Känns tryggt att man kan få svenska köttbullar i Spanien :) Ser fram emot en lite trip till Desigual å Linnea spar pengar till allt billigt smink hon planerar att köpa. Tack för alla härliga bilder och rapporter, så fint att se att ni har det bra.
    kram till er alla!
    Annika

    SvaraRadera